Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A Jókai Biocentrum 1993-ban kezdte meg működését az újpesti Jókai utcában, akkor még csak gyógyszertárként, majd 1998-ban költözött az Árpád úti Apolló-házba, ahol már biocentrumként is megkezdte működését.

Az elmúlt két évtized alatt az üzlet vezetői és dolgozói mindig figyelemmel kísérték az érdeklődők igényeit és az egészségtudomány fejlődését. Mára a biocentrum több mint 10000 féle termékkel szolgálja ki a legigényesebb vevőket, melyekről nagy tapasztalattal rendelkező kollegáink adnak felvilágosítást, széles körű tájékoztatást.

A biocentrumban megtalálható minden, ami szükséges lehet a korszerű arc-, test-, fog-, száj- és hajápoláshoz, babaápoláshoz, emellett diagnosztikai eszközök, fogyókúrás készítmények, gyógyteák hatalmas választékban, bioélelmiszerek, dermo és natúr kozmetikumok, étrend kiegészítők, vitaminok, ásványi anyagok.

Speciális táplálkozási igényű - cukorbeteg, laktóz- vagy gluténérzékeny - vásárlóink számtalan élelmiszer közül válogathatnak. Az újfajta táplálkozási irányzatokat – paleo, vegán vagy akár minden mentes - követő vevőinknek is a termékek széles palettájával állunk rendelkezésére.

Különleges gyógyvizeink – deutérium-mentes, lúgos, oxigéndús vizek- segítik az egészségmegőrzést. Babaápolási termékeink lehetővé teszik a családoknak a természetes alapanyagú készítmények megismerését, használatát.

Szépségsarkunk a legmagasabb igényeket kielégítő, ismert márkák mellett (Eucerin, Uriage) natúr metikumokkal (Apivita) is várja az érdeklődőket.

Gyógyászati segédeszközöket forgalmazó részlegünk kínálatában sokféle vérnyomásmérő, vércukormérő, mágnesterápiás eszköz, víztisztító mellett a vényre felírható termékek sokasága is szerepel. Lehetőség van számítógépes talpvizsgálatra, lúdtalpbetét készítésre is. Gyógypapucsaink az ön kényelmét, lábának egészségét szolgálják.

Galériánkon az alábbi szolgáltatásokkal várjuk az érdeklődőket:

  • Thai test és talpmasszázs
  • gyógymasszázs
  • relaxáló, frissítő masszázs
  • fejmasszázs
  • hawaii-i Lomi Lomi masszázs
  • biorezonancia vizsgálat
  • fejbőrvizsgálat

 

Látogasson el üzletünkbe, ismerjen meg minket, hogy segíthessünk.

Várjuk szeretettel: a Biocentrum dolgozói

 

Apolló-ház

A kor divatjának megfelelő szecessziós épületet Radó Gábor tűzifa- és kőszénkereskedő építette 1910–1911-ben. A ház az első háromemeletes lakóház volt az akkor még Fő útnak nevezett mai Árpád úton. Az épület az államosításig a Radó család tulajdonában maradt. Az épület Árpád úti oldalán nyílt meg 1912-ben az Apolló mozi, amely mellett az 1914-ben D. Borczu Pál vezette Vigadó kávéház várta vendégeit. Apolló mozit 1950-ben átalakították, és 1950 szeptember 10-én Fény Moziként működött tovább. A Fény mozi 1990 június 6-án bezárt, majd 1990-ben Lux néven nyitott újra. A multiplex mozik térhódításával nem vehette fel a versenyt, helyén 1998-tól a Jókai Patika és Biocentrum működik.

A ház harmadik emeletén volt az 1920-as években az Újpesti Napló szerkesztősége. 1938-ban itt volt dr. Klein Miksa belgyógyász rendelője, dr. Antal Endre ügyvédi irodája, a Hermes Magyar Általános Váltóüzlet fiókja, az Anglo-Danubian Lloyd biztosítási társaság ügynöksége, a „Kölcsönös Tűzkár” és „Jánus” Általános Biztosító Rt. fiókja.

A Vigadó kávéház helyén később Patyolat, fodrász és fehérneműbolt is volt a háború után. Sőt, a Kassai utcai részen egy ideig kínai áruház is próbálkozott az árusítással.

A lakóépületnek, amelyben a kezdetektől lift működik, a Kassai utca felől van a bejárata.

Az Apolló-ház az újpesti nyilas párt székháza is volt a háború alatt. A pincében őrzött dokumentumaikat egy beázás alkalmával találták meg a hatvanas évek végén az IKV dolgozói. A súlyosan károsodott iratokat megsemmisítették.

Az oldal tetejére